VSEOHW.NET - Vše, co chcete vědět o hardware

 
Home > Články > Zdroj LC Power 550W Green Power
Nepřihlášený návštěvník

Zdroj LC Power 550W Green Power

Zdroj LC Power 550W Green Power

dostal sa nám do rúk zdroj nechvale známi z recenzie na www.svethardware.cz

podme sa teda na ňho kuknúť

V tejto recenzii budem písať o zdroji LC6550GP VERZI 2,0. Je to 550W zdroj nižšej cenovej kategórie, ktorý si môžu dovoliť aj ľudia s menším príjmom. Zdroj je značky LC Power, možno menej známa značka pre ľudí, čo majú na to, aby si zakúpili kvalitné zdroje, ale pre ľudí, ktorí hľadajú niečo v nižšej cenovej kategórii je tento zdroj úplne postačujúci a skvele nám poslúži aj k viac výkonným zostavám a tiež poriadne pretaktovaným zostavám.

1.Časť – Balenie

Zdroj sa dodáva v tak by som povedal klasickej krabici, s farebnou kombináciou bielo-zelenou. Krabica nieje nejak prepracovaná, ale stačí. Čo ma na nej zaujalo je plastové putko vyčnievajúce z vrchu krabice, čo podstatne uľahčuje nosenie zdroja z obchodu domov bez nutnosti mať pri sebe tašku, alebo ruksak.

fotka krabice

Na krabici je samozreme napísaný Maximálny výkon, v našom príade 550W. Balenie krabice sa snaží pravedepodbne upútať veľkou fotografiou zdroja zo spodnej strany, na ktorej je umiestnený ventilator s priemerom 14cm. Taktiež je tam zmienka, že pri zapnutom úspornom režime v systéme Microsoft Windows ušetrí až 30 000 Wattov ročne.

detail na obrazky popisane vyssie

Po vybraní zdroja z krabice neuvidíte žiadne bohaté príslušenstvo, ani odnímateľné káble zo zdroja, alebo napájací kábel vyššej kvality. Zdroj je zabalený v dvoch [asi mikroténových] fóliách. Balenie obsahuje zdroj a napájací káblel.

fotka zdroja, fotka kablu, kablov zo zdroja

2.Časť – Zdroj samotný

Zdroj sa štandartne dodáva v čiernej farbe so zlatou mriežkou ventilátora.

fotka ventilátora

Zadná strana zdroja je mriežkovaná s vstupom pre napájací kábel a vypínačom zdroja. Zdroj ma odvetrávanie vzduchu zabezpečené čisto cez zadnú mriežkovanú stenu ventilátora. Na bočnej stene sa nachádza štítok s parametrami zdroja. Druhá strana zdroja je voľná.

fotka mriežkovania

Zo zdroja vychádzajú dve vetvy káblov. Jedna pre napájanie matičnej dosky, kde je 20 pinový konektor plus aj 4 pinový konektor a na duhej vetve je prídavné napájanie do dosky a prídavné napájanie pre P4. Napájanie 20+4 pin pre základné dosky je už opatrené čiernym flexom.

Zdroj disponuje siedmimi veľkými vývodmi pre mechaniky, disky atď., dvoma malými pre disketové mechaniky a doma serial ata napájaniami.

Vetvy pre napájanie mechanik diskov.. sú rozdelené nasledovne: 1. vetva – 3x Molex a 1x FDD 2. vetva – 2x serial ata napájanie a 1x Molex 3. vetva – 3x Molex a 1x FDD Káble dosahujú dĺžku až 95 cm.

Zároven by som chcel ešte podakovať užívatelovi www.pretaktovanie.sk menom Leachim za spoluprácu na tomto článku takže sa nezlaknite ak takú istú alebo mierne pozmenenú recenziu nájdete aj inde.

Sponzor článku:
Mall - Nakupujte HW a SW výhodně na

© Marek Szűcs
Datum: 13.12.2006 | Oznámkujte článek jako ve škole:
| Průměrná známka: 1 | Zobrazeno: 5998x

 

Komentáře k článku

Pro možnost přidání komentáře k článku se prosím přihlaste.

Související články


Homepage | Články | Download | Slovník | Podpora | O nás | Validní: XHTML & CSS | Řecko - dovolená | Malý princ