VSEOHW.NET - Vše, co chcete vědět o hardware

 
Home > Články > Recenze
Nepřihlášený návštěvník

Recenze - Mobily

Recenze HTC Desire (HTC Bravo) Recenze HTC Desire (HTC Bravo) | 13.04.2010 | Autor: Ondřej Vomočil | Průměrné hodnocení: 0 | Zobrazeno: 9037x
Většina fanoušků mobilních telefonů zajisté ví, že nedávno na kongresu konaném v Barceloně byl představen nejen telefon HTC Legend, ale také HTC Desire. HTC Desire je nejnovější telefon z dílny samotného výrobce společnosti HTC.
Mobilní telefon Bliss 88B Mobilní telefon Bliss 88B | 23.08.2009 | Autor: Jáchym Toušek | Průměrné hodnocení: 0 | Zobrazeno: 7278x
Uběhlo několik měsíců od zveřejnění prvního článku na našem serveru o DualSim telefonu, tedy o telefonu, který dokáže zvládnout v reálnem čase dvě SIM od různých nebo stejného operátora. Obě karty jsou tedy v pohotovosti a připraveny pro příjem hovoru nebo jeho uskutečnění.
Samsung S8300 UltraTouch Samsung S8300 UltraTouch | 02.05.2009 | Autor: Antonín Šebík | Průměrné hodnocení: 0 | Zobrazeno: 7317x
Nový multifunkční mobilní telefon S8300 UltraTouch od firmy Samsung je velice stylový. Tento mobilní telefon navazuje na úspěchy svého předchůdce Samsung U900 Soul. Samsung S8300 UltraTouch využívá dotykový OLED display.
Nokia 5800 XpressMusic Nokia 5800 XpressMusic | 03.03.2009 | Autor: Antonín Šebík | Průměrné hodnocení: 0 | Zobrazeno: 8757x
Je to už delší doba kdy se na trhu setkáváme s iPhone. IPhone je prvním mobilem, který je plně ovládaný dotykovou obrazovkou. Ostatní výrobci ovšem dlouho nelenili a uvedli na trh též mobily se stejným ovládáním. Mezi tyto firmy patří například LG nebo právě Nokia se svým modelem...
DUAL SIM telefony – Telefony pro dvě SIM karty DUAL SIM telefony – Telefony pro dvě SIM karty | 27.06.2008 | Autor: Antonín Šebík | Průměrné hodnocení: 0 | Zobrazeno: 30504x
Minimálně jednou se každý z nás potkal s problémem, kam vložit druhou SIM kartu od mobilního operátora. Téměř každý, kdo je zaměstnaný na pozici která požaduje trvalou dostupnost ze strany zaměstnavatele, je vybaven mobilním telefonem. A zde právě nastává onen klasický problém...
LG KG800 Chocolate – design do kapsy LG KG800 Chocolate – design do kapsy | 04.11.2007 | Autor: Antonín Šebík | Průměrné hodnocení: 0 | Zobrazeno: 5606x
Hledáte-li malý, stylový lehký telefon s dlouho výdrží baterie pak je LG KG800 chocolate právě pro vás. Díky svému designu je schopen konkurovat i svým novějším konkurentům.LG KG800 je malý roztomilý telefon, který je vyroben v mnoha barevných provedeních.
HP iPAQ 514 – Smartphone pro každého smart-člověka HP iPAQ 514 – Smartphone pro každého smart-člověka | 12.10.2007 | Autor: Čestmír Suchý | Průměrné hodnocení: 1 | Zobrazeno: 11877x
Recenze smartphonu od známé firmy - HP iPAQ 514. Toto zařízení je řazeno mezi levné smartphony. Avšak za jeho cenu poskytuje funkce a vlastnosti stejně, možná i výše, jak jeho o třídu dražší kolegové. Pokud si chcete tedy v nejbližší době pořídit PDA, tento článek je mířen přímo Vám!!!
Mobily, jenž dorazí na trh do konce roku - Sony Ericsson a Motorola Mobily, jenž dorazí na trh do konce roku - Sony Ericsson a Motorola | 10.09.2006 | Autor: Jan Táborský | Průměrné hodnocení: 0 | Zobrazeno: 5115x
Připravil jsem si pro vás přehled mobilů jenž by měly přijít na trh do konce tohoto roku. Do přehledu jsem zahrnul značky mobilů Nokia, Sony Ericsson, Benq-Siemens, Samsung a Motorola. Tento článek je druhý a najdete zde značky Sony Ericsson a Motorola...
Mobily, jenž dorazí na trh do konce roku - Nokia a LG Mobily, jenž dorazí na trh do konce roku - Nokia a LG | 03.09.2006 | Autor: Jan Táborský | Průměrné hodnocení: 1 | Zobrazeno: 6141x
Připravil jsem si pro vás přehled mobilů jenž by měly přijít na trh do konce tohoto roku. Do přehledu jsem zahrnul značky mobilů Nokia, Sony Ericsson, Benq-Siemens, Samsung a Motorola. Bohužel jsem musel rozdělit článek na tři menší články...
Sony Ericsson Z530i Sony Ericsson Z530i | 04.06.2006 | Autor: Jan Táborský | Průměrné hodnocení: 2 | Zobrazeno: 6037x
Sony Ericsson Z530i je véčko s bohatou výbavou. Těšit se můžete na MP3 přehrávač, kalendář, Bluetooth, dokonce podporu paměťových karet. Jestliže přehráváte hudbu, na displeji vidíte název skladby. Nízká cena a vzhled láká po koupi...

Homepage | Články | Download | Slovník | Podpora | O nás | Nahlásit chybu | Validní: XHTML & CSS | Řecko - dovolená | Malý princ