VSEOHW.NET - Vše, co chcete vědět o hardware

 
Home > Články > Doplňky do kanceláře
Nepřihlášený návštěvník

Doplňky do kanceláře

Připravil jsem si pro vás čtyři doplňky. Samozřejmě ze světa hardwaru. Není to nic nového, ale jsou to užitečné hračičky. Mám pro vás optickou myš, která není obyčejná. Je totiž na ukazováček. Pak pro vás mám USB Flashdisk zabudovaný ve funkční propisce. Dále opěrku MouseBean, která pomůže pohdlnému myšování. A na konec mobilní skener o velikosti tužky.

Myš na ukazováček

V Japonsku vznikla optická myš s modelovým číslem EEM-GTMS-300BK. Odlišná od normální optické myši je tím, že je menší než je obvyklé a je na ukazováček. Připojuje se přez USB konektor, ale možná se začne vyrábět i verze přes Bluetooth. Optický senzor s citlivostí 800dpi snímá z vyšší výšky než normální optické myši. Díky tomu s ní můžete jezdit skoro všude a je vhodná pro cestonání. Myš má dvě tlačítka a skrolovátko na boku. Výrobek je určen především pro praváky. Funguje na operačních systémech Windows XP/2000/Me/98SE.

Flashdisk zamontovaný v propisovací tužce

USB paměťový klíč se vyrábí v mnoha barvách, ale také s různou kapacitou. Tento vynález vyniká elegancí. Propiska je bohužel trochu težší než normalní. USB klíč je pevně připevněn a dá se pouze vyšroubovat, takže by se nemělo stát, že najednou vám zmizí horní část propisovací tužky. Tužka je skoro bezchybná, ale jestli se rozhodnete si ji koupit, tak si dejte pozor na pomalé USB rozhraní 1.1.

Opěrka MouseBean pro myš

Snad všechny už jednou potkala ukrutná bolest v zápěstí, když jste dlouho myšovali. Od této bolesti vám snadno pomůže opěrka MouseBean. Snadno se přichytí ke každé myši. Efekt je zaručený a dostaví se ihned. Opěrka funguje na různém povrchu, je k mání v mnoha barevných kombinacích.

Mobilní skener Planon DocuPen

Nač si pořizovat obrovský skener. To snad už multifunkční zařízení. To je ale obrovské. Mám pro vás něco menšího. Skener Planon DocuPen o velikosti obyčejné tužky. Stačí položit na dokument, který chcete skenovat. Zmáčknete tlačítko jednou pro 100dpi a dvakrát pro 200dpi. Pak už jen stačí přejet dokument ze shora dolů. Mobilní skener je snadno připojitelný k PC. Při koupi obdržíte také software PaperPort 8.0 SE. Skenování je bohužel černobílé.

myš na prst- převzato z news.ferra.ru minidisk - převzato z www.pny.fr minidisk - převzato z www.asd.co.uk minidisk - převzato z common.ziffdavisinternet.com
Sponzor článku:
Mall - Nakupujte HW a SW výhodně na

© Jan Táborský
Datum: 10.06.2006 | Oznámkujte článek jako ve škole:
| Průměrná známka: 1 | Zobrazeno: 7043x

 

Komentáře k článku

Pro možnost přidání komentáře k článku se prosím přihlaste.

Související články


Homepage | Články | Download | Slovník | Podpora | O nás | Validní: XHTML & CSS | Řecko - dovolená | Malý princ