VSEOHW.NET - Vše, co chcete vědět o hardware

 
Home > Články > Lite-On představuje blu-ray 6x čtecí mechaniku s DVD vypalovačkou
Nepřihlášený návštěvník

Lite-On představuje blu-ray 6x čtecí mechaniku s DVD vypalovačkou

Eindhoven, Nizozemí, 6. října, 2008 – PLDS (Philips and Lite-On Digital Solution) dnes představil novou 6x interní mechaniku Lite-On blu-ray Disc Combo, iHES206. Nová čtecí mechanika blu-ray Disc Reader a vypalovací mechanika DVD poskytne uživateli ucelené řešení k přehrávání obsahu “high definition”.

Mechanika Lite-ON iHES206 s rozlišením SATA je řešení pro všechny uživatelé, kteří chtějí pracovat s blu-ray formáty na domácích zařízení.

Mechaniku iHES206 je možno využít k nahrávání na nejnovější DVD a CD media a přehrávání z médií jako jsou blu-ray Disc, DVD a CD. Pomocí mechaniky lze číst BD-R/RE/ROM 6x – rychlostně (Double Layer 4x – rychlostně, DVD±R, DVD±R DL a DVD+RW 8X- rychlostně , DVD-RW 6X- rychlostně a DVD-RAM 12X – rychlostně.

Společnost Lite-On nyní disponuje portfoliem s širokou nabídkou, včetně interních a externích mechanik BD-ROM. „Formáty blu-ray jsou stále populárnějšími pro přehrávání HD videí a našim cílem je nabízet neustále nová řešení ke čtení záznamu blu-ray,“ zmiňuje Jelmer Veldman, marketingový manažer, Lite-On Europe. „Tento BD-COMBO je výbornou aktualizací pro všechny uživatelé, kteří chtějí přehrávat na svých počítačích HD filmy.“

Mechanika iHES206 je vybavena technologií LightScribe, která umožňuje uživatelům vypalovat štítky přímo na CD či DVD. Uživatelé mohou jednoduše vypalovat data jako obvykle na stranu jakéhokoli kompatibilního média, následně obrátit disk, znovu vložit do mechaniky a vypálit štítky ve formě textu či fotografií. Software LightScribe dodává médiu profesionální vzhled. CD a DVD s funkcí LightScribe jsou na trhu k dispozici v různých barvách.

Mechanika i HES206 bude k dostání na trhu od listopadu 2008 a její cena se odhaduje na 139 euro.

O společnosti PLDS

PLDS (Philips & Lite-on Digital Solutions) je joint venture mezi Royal Philips Electronics a Lite-On IT Corporation, založena v roce 2007, vyrábějící optické mechaniky (Optical Disc Dirves). Důraz kladený společnosti na R&D společně s velkou produkční kapacitou posouvá PLDS na přední pozici ve své doméně. PLDS vyrábí následující značky optických mechanik: Lite-On, HP (pod exlusivní licenci) a Philips (pouze ve Spojených Státech).

Sponzor článku:
Mall - Nakupujte PC komponenty výhodně na

© Tisková zpráva
Datum: 08.10.2008 | Oznámkujte článek jako ve škole:
| Průměrná známka: 0 | Zobrazeno: 6706x

 

Komentáře k článku

Pro možnost přidání komentáře k článku se prosím přihlaste.

Související články


Homepage | Články | Download | Slovník | Podpora | O nás | Validní: XHTML & CSS | Řecko - dovolená | Malý princ