VSEOHW.NET - Vše, co chcete vědět o hardware

 
Home > Články > Tuning PC – Část 1.
Nepřihlášený návštěvník

Tuning PC – Část 1.

Připravil jsem si pro Vás několik dílů Tuningu PC, které Vám snad pomůžou si zlepšit design vašeho počítače. I ze starého a nudně vypadajícího počítače můžete udělat skvěle vypadající a barevně zářící klenot, jenž vám všichni budou závidět, přitom to ani nebude moc finančně náročné. Však se o tom můžete sami přesvědčit...

Průhledná skříň Sunbeam Acryl Case UV Clar

Tak asi jako hlavní věc, aby vše co vytuníte nezaniklo za obyčejnou klasickou skříní, tudíž bych doporučil průhlednou skříň Sunbeam Acryl Case UV Clear. Akrylátová skříň Sunbeam Acryl Case UV Clear stojí okolo 2 500 Kč. V té vše určitě vynikne. Skříň lze zakoupit: www.jscomputers.cz.

Tuning PC

Chladič procesoru Thermaltake CL-P0257 Blue Orb II

Tak abychom měly ve skříni osvětlení a také dobré chlazení, tak bych doporučil třeba chladič procesoru Thermaltake CL-P0257 Blue Orb 2. Vějířová metoda je sice již dávno překonaná, ale stále v sobě skrývá spousty výhod. Chlaďák na procesor je modře podsvícený. Hmotnost je necelých 900 gramů. Uprostřed 140 žeber z mědi je 12cm větrák, jenž uchladí většinu procesorů pro socket 754/939/775. Thermaltake CL-P0257 Blue Orb 2 nabízí hlučnost pod 20 dB. Cena je okolo 700 Kč. Chladič na procesor lze zakoupit: www.czechcomputer.cz.

Tuning PC

Ventilátor Sunbeamtech CCFL CFK08-RGB

Ventilátor Sunbeamtech není vybaven LED diodou, ale zářivkovou trubicí. LED diodu má většina konkurenčních ventilátorů. Složen je z akrylátu, který reaguje na ultrafialové záření a díky zářivce se barví různými barvami. Spotřeba je 2,4 W při 2700 ot./min a hlučnost při tomto kmitočtu je 28 dB. Cena za ventilátor Sunbeamtech CCFL CFK08-RGB se pohybuje okolo 300 Kč. Ventilátor lze zakoupit: www.sunbeamtech.com.

Tuning PC

Zářivky Akasa AK-178

Světlo katodové zářivky AK-178 od firmy Akasa lze využít pro světelné efekty vně domácího PC. Společnost Akasa vyrábí zářivky ve čtyřech barevných provedeních. Zářivka AK-178 se připojuje k PC přes 4pinový molex konektor, ale lze též použít světelný investor, jenž obslouží dvě zářivky Akasa zároveň. Cena za 1 zářivku AK-178 je okolo 30 Kč. Zářivku lze zakoupit: www.akasa.cz.

Tuning PC

Své veškeré návrhy na produkty, které by se měly objevit v další části Tuning PC pište na mail: lexus.tab@gmail.com a nebo je prostě napište do komentáře. Slibuji, že se na vaše produkty zaměřím a napíšu o nich, děkuji.

Sponzor článku:
Mall - Nakupujte HW a SW výhodně na

© Jan Táborský
Datum: 27.12.2006 | Oznámkujte článek jako ve škole:
| Průměrná známka: 2 | Zobrazeno: 17733x

 

Komentáře k článku

Pro možnost přidání komentáře k článku se prosím přihlaste.

Související články


Homepage | Články | Download | Slovník | Podpora | O nás | Validní: XHTML & CSS | Řecko - dovolená | Malý princ