VSEOHW.NET - Vše, co chcete vědět o hardware

 
Home > Články > Tuning PC – Část 2.
Nepřihlášený návštěvník

Tuning PC – Část 2.

Připravil jsem si pro Vás několik dílů Tuningu PC, které Vám snad pomůžou si zlepšit design vašeho počítače. I ze starého a nudně vypadajícího počítače můžete udělat skvěle vypadající a barevně zářící klenot, jenž vám všichni budou závidět, přitom to ani nebude moc finančně náročné. Však se o tom můžete sami přesvědčit...

Laserová lampička Sunbeamtech Laser Beam LED

Laserový světelný paprsek dokáže vytvořit nezaměnitelný efekt, jenž činí vysoce svítivá LED dioda kombinovaná s čočkou. Čočka laserové lampičky se stará o směr světelného toku. Laserová lampička Sunbeamtech Laser Beam LED lze natáčet o 360º horizontálně a 180º vertikálně. Laserové lampičky je možno zakoupit ve třech barevných provedeních a to v červeném, zeleném a modrém provedení. Cena za laserovou lampička Sunbeamtech Laser Beam LED se pohybuje okolo 400 Kč. Laserovou lampičku lze zakoupit: www.sunbeamtech.com.

Tuning PC

Svíticí napájecí konektor Sunbeamtech Molex Lights

K získání svíticích konektorů Vám stačí jen obyčejné konektory a miniaturní destička s tištěným spojem a barevnou LED diodou. Výroba je velmi snadná a výsledek je efektní. Konektory svítí červeně, modře, zelené, oranžově a modrozeleně. Cena za svíticí napájecí konektor Sunbeamtech Molex Lights je 130 Kč. Svíticí napájecí konektor lze zakoupit: www.sunbeamtech.com.

Tuning PC

Barevně svíticí USB kabely

Udělat světlo není potřeba jen uvnitř PC, ale nýbrž také venku a k tomu Vám pomůže barevně svíticí USB kabely od firmy krup. V sadě USB kabelůů jsou hned tři barevné verze – červeně, zeleně a modrě svíticí USB kabel. Jakmile se USB kabel připojí, barevná dioda se rozsvítí a po plastovém krytu se pak světlo rozšíří i na vlastní kabel. Do ceny jsou také započteny dvě redukce, jenž poslouží k připojení digitálního fotoaparátu. Cena se pohybuje okolo 200 Kč. Barevně svíticí USB kabely krup lze zakoupit: www.krup.cz.

Tuning PC

Ovladač světelných efektů Sunbeamtech Chameleon

Již jsem Vám poradil spousty věcí, které vytváří světelné efekty, ale je také dobré je mít čím regulovat. Proto jsem si pro vás připravil sadu Chameleon, jenž se přizpůsobí vašim požadavkům pomocí čtyř různých LED diod s vysokou svítivostí a regulátorem. Ten je k osazení do 5,25" pozice. Cena ovladače světelných efektů Sunbeamtech Chameleon se pohybuje okolo 600 Kč. Ovladač světla lze zakoupit: www.sunbeamtech.com.

Tuning PC

Své veškeré návrhy na produkty, které by se měly objevit v další části Tuning PC pište na mail: lexus.tab@gmail.com a nebo je prostě napište do komentáře. Slibuji, že se na vaše produkty zaměřím a napíšu o nich, děkuji.

Sponzor článku:
Mall - Nakupujte HW a SW výhodně na

© Jan Táborský
Datum: 06.01.2007 | Oznámkujte článek jako ve škole:
| Průměrná známka: 2 | Zobrazeno: 11830x

 

Komentáře k článku

Pro možnost přidání komentáře k článku se prosím přihlaste.

Související články


Homepage | Články | Download | Slovník | Podpora | O nás | Validní: XHTML & CSS | Řecko - dovolená | Malý princ