VSEOHW.NET - Vše, co chcete vědět o hardware

 
Home > Články > Tuning PC – Část 3.
Nepřihlášený návštěvník

Tuning PC – Část 3.

Připravil jsem si pro Vás několik dílů Tuningu PC, které Vám snad pomůžou si zlepšit design vašeho počítače. I ze starého a nudně vypadajícího počítače můžete udělat skvěle vypadající a barevně zářící klenot, jenž vám všichni budou závidět, přitom to ani nebude moc finančně náročné. Však se o tom můžete sami přesvědčit….

Samolepky na bočnici AC Ryan

Máte-li ve své skříni průhlednou bočnici, tak bych vám doporučil originální výzdobu. Stačí si jen objednat stylové samolepky AC Ryan, jenž jsou citlivé na UV záření. Nejlepší je mít svou skříň modře podsvícenou, jelikož je efekt potom lepší. Samolepky AC Ryan se dají sehnat v mnoha verzích. Cena za jednu samolepku na bočnici vaší skříně se pohybuje okolo 250 Kč. Samolepky lze zakoupit: www.caseking.de.

Tuning PC

Mřížka Revoltec LaserCut na ventilátor

Možná vám to příjde zbytečné si kupovat mřížku na ventilátor, ale má to ještě jednu výhodu. O normální mřížky se vítr zaráží a dělá to nevhodné pískání, zatím co mřížky Revoltec mají své okraje zaoblené. Mřížky si lze vybrat s mnoha motivy, ale to už jen na vás. Navíc jsem Vám na obráku znázornil jak vypadá mřížka na podsvíceném ventilátoru. Cena za mřížku Revoltec LaserCut 80mm je 150 Kč a za 120mm je 190 Kč. Mřížky lze zakoupit: www.jscomputers.cz.

Tuning PC

Kulatý IDE kabel Revoltec

Máte obyčejné spletité 80žilové IDE kabely? Tak si pořiďte kulaté IDE kabely Revoltec, jenž nebrání proudění vzduchu a to si ještě navíc můžete vybrat některý z UV citlivých IDE kabelů Revoltec. Cena za IDE kabel 60cm je 175 Kč a za 90cm je 200 Kč. IDE kabel lze zakoupit: www.tntrade.cz.

Tuning PC

Podsvícená podložka pod myš Revoltec Light Pad

Nač mít normální podložku pod myš, stačí si vybrat z výběru podložek fitmy Revoltec, která nabízí podsvícené podložky ve třech barvách – červené, zelené a modré. V podložce jsou umístěny LED diody, jenž zajišťují dokonalé podsvícení plochy. Rozměry podložky jsou 290 x 230 x 7 mm. Hmotnost podložky je 405 gramů. Napájecí kabel podložky je dlouhý 180 cm a připojuje se k PC pomocí USB portu. Cena za podsvícenou podložku Revoltec se pohybuje okolo 16€. Podložku lze zakoupit: www.caseking.de.

Tuning PC

Své veškeré návrhy na produkty, které by se měly objevit v další části Tuning PC pište na mail: lexus.tab@gmail.com a nebo je prostě napište do komentáře. Slibuji že se na vaše produkty zaměřím a napíšu o nich děkuji.

Sponzor článku:
Mall - Nakupujte HW a SW výhodně na

© Jan Táborský
Datum: 16.01.2007 | Oznámkujte článek jako ve škole:
| Průměrná známka: 2 | Zobrazeno: 13671x

 

Komentáře k článku

Pro možnost přidání komentáře k článku se prosím přihlaste.

Související články


Homepage | Články | Download | Slovník | Podpora | O nás | Validní: XHTML & CSS | Řecko - dovolená | Malý princ